01

Kennismaking

Laat jullie gegevens achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. We plannen een kennismakingsgesprek in waarin ik jullie wegwijs maak in het uitgebreide aanbod aan babyspullen.

02

samenstellen

We bespreken samen welke spullen onmisbaar zullen zijn vanaf dag één en welke spullen later ook erg handig zullen zijn. Misschien zijn er wel broertjes of zusjes die ook iets nodig hebben? Het is voor mij belangrijk dat jullie kiezen wat jullie echt nodig hebben of heel graag willen, zo vormen we een mooie basis voor een duurzame start.

03

aan de slag

Van zodra de lijst op papier staat ga ik aan de slag om deze vorm te geven. De spullen die jullie graag gebruiken zoek ik zorgvuldig voor jullie uit waarbij gelet wordt op kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Af en toe krijg je een berichtje van mij met een leuke foto, dat maakt het wachten fijner.

04

Levering

Op een afgesproken moment, voor de geboorte van jullie kindje, lever ik de spullen gebruiksklaar bij jullie thuis. Zo hebben jullie alles in huis om een vliegende start te maken. Vrienden en familie kunnen via de geboortelijst kiezen welke spullen zij jullie cadeau doen en kunnen deze bewonderen tijdens hun babybezoek.

05

Welkom

Proficiat ouders! Deel jullie geluk met vrienden en familie, ik ben er zeker van dat zij staan te popelen om een cadeautje te geven. Vermeld de website op jullie geboortekaartje, zo vindt iedereen gemakkelijk de weg naar jullie geboortelijst. Jullie hoeven niet meer te wachten tot iemand iets cadeau heeft gegeven, je kapoen ligt waarschijnlijk al te snoezelen in zijn babynestje.

06

Genieten

Enkel nog genieten van jullie kleine kapoen en de mooie tijd samen. Moest je nog iets nodig hebben kan je me altijd nog even contacteren.